Vacature Fysiotherapeut

Vacature Fysiotherapeut

VACATURE FYSIOTHERAPEUT (tijdelijk, met uitzicht op vast dienstverband).

Fysio De Trije is een ambitieuze, moderne jonge praktijk met fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in Sportfysiotherapie, Revalidatie en Training. We zijn op zoek naar een collega die op de hoogte is van de trainingsleer en die goed weet hoe je bij weefselletsel de intensiteit van de belasting goed en verantwoord kan opbouwen met de juiste oefeningen, trainingsmethoden en intensiteit. Aandacht voor de persoon achter de blessure speelt hierbij in onze praktijk ook een belangrijke rol. Wij willen dat al onze patiënten de aandacht krijgen die nodig hebben en dat de fysiotherapeut zich betrokken voelt bij het herstelproces naar terugkeer in werk, sport of vrijetijdsbesteding. Wanneer terugkeer naar het oude niveau niet meer mogelijk is, willen we degene toch graag begeleiden om nog wel het maximale eruit te halen.

Bovenstaande houdt ook zeker in dat we naast fysieke revalidatietrainingen ook gebruik maken van hands- on behandeltechnieken om de juiste voorwaarden te kunnen scheppen om optimaal te kunnen bewegen/trainen/revalideren. Gezien de samenstelling van het team zou een manueel therapeut wenselijk zijn. Daarnaast zijn we ook nadrukkelijk op zoek naar iemand die het behandelen/begeleiden van rug- en nekpatiënten uitdagend vindt. Aangezien pijn een veel voorkomende klacht is bij onze bezoekers, dien je goed op de hoogte te zijn de werking van pijn en pijnmechanismen en de werking van het brein in dit opzicht.

Zie je jezelf terug in dit profiel en wil je ons team graag komen versterken, neem dan contact op met Alex Heitmeijer en stuur je sollicitatiebrief en CV naar alex@fysiodetrije.nl.

We willen graag benadrukken dat ook jonge net afgestudeerde leergierige en ondernemende collega’s met ambitie en enthousiasme kunnen reageren. Het meest belangrijke vinden we dat je een bijdrage kunt leveren aan ons team en in de toekomst kunt uitgroeien tot één van de trekkers van het team.

Over de auteur

Alex Heitmeijer administrator