Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Bij FysioDeTrije mag u een hoge kwaliteit van geleverde zorg verwachten. Onze kwaliteit-geregistreerde, ervaren fysiotherapeuten werken met de meest recente wetenschappelijke inzichten. Wij hebben aandacht voor de individuele patiënt en bieden u de maatwerk oplossing die zo spoedig mogelijk naar herstel leidt.

Wij werken graag aan continue verbetering van onze processen. Daarvoor is uw mening belangrijk. Wij werken samen met het onafhankelijk onderzoeksbureau Qualizorg om onze klanttevredenheid te monitoren. Wanneer u aan het onderzoek deelneemt, ontvangt u een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de lijst gaat digitaal, duurt enkele minuten en is volledig anoniem. De vragenlijst gaat over de volgende onderwerpen:

  • bejegening
  • accommodatie
  • informatievoorziening
  • behandeling door uw therapeut

De resultaten helpen ons om de dienstverlening binnen de praktijk te verbeteren. Daarnaast kunnen de geanonimiseerde resultaten gebruikt worden voor onder andere: beleidsinformatie voor cliëntenorganisaties, overheid en toezichthouders; het opstellen van keuze-ondersteunende informatie voor consumenten; ter ondersteuning van het zorginkoopbeleid van uw zorgverzekeraar.

Binnenkort kunt u op deze pagina zien hoe FysioDeTrije scoort op klanttevredenheid.