Jouw rechten

Als FysioDeTrije willen we graag zorgvuldig met u als cliënt en de bij de zorg betrokken partijen omgaan. Wij zijn van mening dat dit onze dienstverlening ten goede komt. Hiertoe hebben we een praktijkreglement opgesteld waar wij en jij als cliënt zich aan dienen te houden. In dit reglement staan ook duidelijk je rechten en plichten als patiënt en cliënt vermeld.

Een aantal rechten die bij wet zijn geregeld zijn, staan hieronder nog eens extra beschreven:

Privacyregels
Om je nu en in de toekomst goed te kunnen behandelen, registreren we persoonlijke en medische gegevens. Op deze registratie is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van toepassing. In de privacy policy staat beschreven hoe Fysio De Trije met uw gegevens om gaat.

Verbeterpunten of ontevreden?
Zie je iets wat beter kan of ben je niet tevreden? Heb je een klacht over (de behandeling van) je fysiotherapeut of één van onze andere personeelsleden? Laat dit ons alsjeblieft zo snel mogelijk weten. Dan gaan we gauw op zoek naar een oplossing. We stellen je openheid zeer op prijs. En je kunt er op rekenen dat jouw opmerkingen serieus worden behandeld conform de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (www.defysiotherapeut.com/de-fysiotherapeut/kwaliteit) en de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) (www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/kwaliteit-van-de-zorg/wet-kwaliteit-klachten-en-geschillen-zorg).