Orthopedische revalidatie

Pré- operatief trainen: Better-in-Better-Out. 

Buitengewone kennis en ervaring op gebied van orthopedische revalidatie

Van Bed naar Beter. Eventueel tot op het veld of de werkplek.

Onder Orthopedische Revalidatie verstaan we de voorbereiding op en nabehandeling van een operatie aan het bewegingsapparaat. In veel gevallen gaat het om een operatie aan de knie, schouder, enkel, heup of rug. Bijvoorbeeld een voorste kruisband reconstructie, een kijkoperatie of een totale knie/heup operatie.

Voor de operatie staat adviseren, informeren en conditioneel optrainen centraal. Wat staat je te wachten na de operatie? Je leert om te gaan met hulpmiddelen zoals krukken. Ook kan het verstandig zijn om voor de operatie voorwaarden tot herstel te verbeteren. Mogelijkheden binnen en buiten de fysiotherapie worden met je besproken.

Na de operatie is er begeleiding van begin tot einde, van krukken tot hardlopen en van bij je thuis tot op het bedrijf of de sportvereniging als dat nodig is. Doelgericht en planmatig werken we elke fase van de revalidatie af. Nauwgezet houden we de in de gaten hoe je lichaam en het aangedane lichaamsweefsel reageert op de trainingsprikkels. Een heldere communicatie ligt aan de basis van een goede samenwerking om jouw revalidatie te laten slagen.

Tijdens je revalidatie na de operatie houden wij contact met je specialist in het ziekenhuis om hem of haar op de hoogte te houden van je progressie.

Wat kun je verwachten bij FysioDeTrije:

Ruime kennis en ervaring op het gebied van orthopedische revalidatie (lees ‘over mij’)

We komen aan huis als dat nodig is

We beschikken over de middelen om u optimaal te kunnen helpen

De behandeltijd staat in relatie tot de kwaliteit en houdt niet perse op na een half uur