Nieuw! Yin Yoga bij Fysio De Trije.

Nieuw! Yin Yoga bij Fysio De Trije.


Yin Yoga is een rustige yogastijl die gericht is op het soepel maken van ons lichaam. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versoepelen van bindweefsel. Wanneer bindweefsel verkleefd, kan dit voor stijfheid en uiteindelijk voor lichamelijke klachten zorgen. Tijdens Yin Yoga verblijf je lang (3/5/8/13 minuten) in een houding, je neemt de tijd om echt te voelen.

Het regelmatig beoefenen van Yin Yoga zorgt voor een stukje ontspanning en het verminderd stress. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, daarnaast kan het je helpen pijn-, stressklachten en slaapproblemen te verminderen.

Ben je nieuwsgierig geworden of Yin Yoga wat voor jou is? Kijk dan op onze website voor meer informatie.

Wil je direct een matje reserveren? Stuur dan een berichtje naar info@fysiodetrije.nl

We starten vanaf woensdag 25 augustus om 19:00 uur en bij genoeg animo ook een groep op donderdagochtend om 11:00 uur. Locatie Franeker.

We gaan werken met een 10-rittenkaart die 12 weken geldig is. De eerste keer is een gratis proefles, als je besluit om door te gaan is dit direct de eerste rit van je kaart. Een 10-rittenkaart kost €125,-.

Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar info@fysiodetrije.nl met vermelding “Aanmelding (proefles) Yin Yoga” en je naam/contactgegevens.

Hopelijk zien we je op 25 augustus op je yoga-matje!

Namasté!

Over de auteur

Alex Heitmeijer administrator