Mindfulness en coaching

Sta je vaak ‘aan’, voel je je onrustig en verlang je naar innerlijke rust?  
Merk je dat je weinig verbinding hebt met je lijf en veelal ‘in’ je hoofd zit?   
Leef je je leven op de automatische piloot, maar wil je meer bewuste keuzes maken?  
Hou je je vast aan overtuigingen, gedachten en emoties? En wil je deze loslaten? 
Heb je fysieke of mentale klachten waarbij stress een grote invloed heeft? Zoals chronische (nek/rug)pijn, burn out, long COVID, hyperventilatie of andere (onbegrepen) klachten. 

 
Mindfulness is een vorm van aandachttraining: een manier om bewust te worden van wat er in, en om, je leeft. Mindfulnesstraining is een wetenschappelijke bewezen manier om o.a. beter om te gaan met stress, spanningen en bijvoorbeeld (negatieve) gedachten. Je wordt bewust van de fysieke stress signalen van je lichaam. Hierdoor voel je je lichaam beter aan. Je kunt beter grenzen stellen en je leven beter inrichten waar jij behoefte aan hebt. Het gevolg is dat je zelfbewuster en vitaler bent. Ook ervaar je meer rust, focus en kun je je beter ‘overgeven’ aan wat er is. 
 
Wat is de inhoud van de cursus? 
Middels praktische tools, lichaamsbewustzijn oefeningen en coaching passen we de sessie waar jij behoefte aan hebt. De volgende thema’s komen aan bod: (lichaams)bewustwording van (stress- en lichaams)signalen, van de ‘doe-modus’ naar de ‘zijn-modus’, omgaan met piekergedachten, toelaten en acceptatie (van emoties, gedachten, situaties) en zelfzorg. 
 
Voor wie? 
Voor jou, als je merkt dat je veelal op de automatische piloot leeft, maar dat je meer in het moment wilt leven en genieten. Als je (chronische) pijn hebt, en je daar beter mee wil leren omgaan. Als je meer naar je gevoel wilt gaan en minder vanuit je hoofd wilt leven. Als je merkt dat je altijd ‘aan’ staat, als je je gejaagd voelt en meer rust wilt ervaren. Als je je grenzen beter wilt aanvoelen en wilt aangeven. Ook voor andere hulpvragen kun je bij ons terecht. 
 
Investering? 
– 8 individuele sessies van een uur voor 450 euro 

Voor meer informatie kun je mailen naar chanou@fysiodetrije.nl