Mindful Run & Walk nu ook in Franeker

Mindful Run & Walk nu ook in Franeker

Kennismakingsworkshop op woensdag 7 oktober 2020

Tijd 19.00-21.30 uur

Locatie: Fysio De Trije, Jan Rodenhuisplein 3 te Franeker

Mindful Run
Mindful Run is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen. Het is meer dan alleen maar hardlopen, want de technieken die je leert tijdens een vijfweekse Minful Run Cursus of workshop kun je ook toepassen als je niet aan het hardlopen bent. Bijvoorbeeld thuis of op je op het werk. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress!

Mindful Run is voor iedereen. De cursussen en workshops zijn zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de vijfweekse cursus Mindful Run geschikt voor jou.

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk Cursus geschikt voor jou. Ook in Franeker wordt een kennismakingsworkshop Mindful Walk Cursus aangeboden, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

Mindful Run is meer dan alleen hardlopen of wandelen. De technieken en de informatie die we je aanreiken kun je ook toepassen tijdens andere sporten en ook in het dagelijks leven. Het effect van de combinatie mindfulness, goede ademhaling en hardlopen en wandelen kunnen je veel goeds brengen.

Meer informatie kijk op www.mindfulrunleeuwarden.nl

Wil je Mindful Run of Walk ervaren, kom dan naar de Kennismakingsworkshop bij Fysio De Trije op woensdag 7 oktober 2020 van 19.00 tot 21.30 uur.

Kosten € 15,-

Opgave: stuur een mail naar info@fysiodetrije.nl o.v.v. je naam, adres en telefoonnummer.

Over de auteur

Alex Heitmeijer administrator