Huur ruimte

Verhuur praktijkruimten of trainingsruimte

Ben je als zelfstandige therapeut of coach op zoek naar een geschikte praktijkruimte op een mooie locatie in een moderne praktijk? Fysio De Trije verhuurt drie ingerichte behandelruimten en een trainingsruimte. Naast de eigen fysiotherapeuten maken ook al enkele andere zorgprofessionals gebruik van onze ruimten.

Uitstekende locatie . De locatie is goed bereikbaar met auto en fiets. Het pand ligt langs de doorgaande weg naar en nabij centrum (dichtbij winkels, restaurants en cafés). Openbaar vervoer (bus) op loopafstand. Binnen 5 minuten zit je op de A31 tussen Leeuwarden en Harlingen. Onoverdekte fietsenstalling en groot parkeerterrein (gratis) met drietal invalidenplaatsen voor het pand aanwezig. Gebruik van wifi- verbinding mogelijk. Gebouw is in 2021/2022 volledig gerenoveerd (van binnen en buiten). Wachtruimte op begane grond en eerst etage aanwezig. Keukenfaciliteiten op eerste etage (gedeeld). Toilet en kleedruimte met douche op begane grond.

Praktijkruimten. De ruimten worden ingericht verhuurd met behandeltafel-bureau-tafel-stoelen-kastruimte. Mogelijkheid tot plaatsen eigen meubilair en gebruik oefenzaal / fitnessruimte / douchegelegenheid in overleg. Op de begane grond zijn twee ruimten. Praktijkruimte 1 is een grotere behandelruimte (3,00m x 6,00m) met klein keukenblok (warm en koud water). Praktijkruimte 2 is een kleinere behandelkamer (3,00m x 4,50m) met fonteintje met koud water. Praktijkruimte 3 (afmeting 2,50m x 5,20m) bevindt zich op de eerste etage die via de trap bereikbaar is (er is een mogelijkheid om in overleg met de beheerders van de sporthal gebruik te maken van de lift). Deze ruimte ligt direct naast de wachtkamer en de keuken.

Trainingszaal. De zaal heeft een oppervlakte van 175m2. De zaal beschikt over veel vrije trainingsruimte en diverse kracht- en cardiotoestellen, los haltermateriaal, spiegelwand, een sprinttrack, speedfootladders en een sportvloer. De ruimte is geschikt voor 1-op-1 begeleiding en groepssessies.

Huurprijs praktijkruimte. Huurprijs is inclusief prijs gas, water, elektra, wifi, schoonmaakkosten en gebruik keukenfaciliteiten. Er zijn twee mogelijkheden: huren per uur of per dagdeel (4 uren aaneengesloten).

  • Huurprijs per uur: € 10,50
  • Huurprijs per dagdeel: € 37,50

Huurprijs trainingsruimte. In overleg te bepalen. Afhankelijk van wijze van gebruik.

Reclame-uiting op het pand. Voor vaste verhuurders is vermelding van het logo van uw bedrijf op de ramen en bij de deur, tegen betaling, mogelijk. Vanwege de grote bedrijvigheid rondom het pand (sportvelden, tennisbanen, sporthallen, evenementenhal) interessant.

Boek hier direct uw ruimte!

Via het onderstaande planningssysteem kunnen huurders de beschikbaarheid van de ruimten controleren en reservering plaatsen. Wanneer je een ruimte boekt, ga je akkoord met de huurvoorwaarden. Heb je nog niet eerder een ruimte gehuurd bij Fysio De Trije en ben je geïnteresseerd, neem dan contact op voor een bezichtiging/afspraak via info@fysiodetrije.nl of 0518-46 1382 / 06- 111 77 815.

Fotoimpressie praktijkruimten

Praktijkruimte 1

Praktijkruimte 2 (Begane Grond)

Praktijkruimte 3 (1e etage)

Wachtruimte Begane Grond

Hal begane grond

WC / Kleedkamer begane grond

Wachtruimte / keuken 1e etage

Trainingszaal 1e etage

Altijd al iets voor je zelf willen beginnen? Huren zonder hoge investeringen, zonder wurg huurcontracten en hoge borgsommen! Dan is huren van deze behandel- en praktijkruimten bij Fysio De Trije de oplossing!