David van der Pol

Mijn naam is David van der Pol, 28 jaar oud en ondertussen zo’n drie jaar werkzaam als fysiotherapeut. Mijn opleiding heb ik genoten in Groningen aan de Hanze hogeschool. Alvorens de opleiding tot fysiotherapeut heb ik ook de bachelor sociologie aan de Rijksuniversiteit gedaan. En tenslotte ben ik op dit moment bezig met een masterstudie tot psycholoog.  

Vanaf mijn vierde levensjaar ben ik al actief op de voetbalvelden en dit doe ik tot op de dag van vandaag. Naast het voetbal doe ik (en mijn vriendin) ook aan wintersporten en beklimmen we ook nog wel eens een berg.   

Een zware operatie of heftige blessure kan best een grote impact hebben, zowel fysiek als psychisch. Het begeleiden van patiënten binnen het proces van revalidatie is een van mijn interessegebieden, want ook hier komen zowel het fysieke en het psychische samen. Ervaringen qua sportrevalidatie heb ik opgedaan bij Sparta Rotterdam.