Covid-19 Update 6 november

Covid-19 Update 6 november

Vanaf zaterdag 6 november 2021 gelden de nieuwe maatregelen voor corona. Samengevat zijn deze regels van toepassing voor fysiotherapeuten:

  • Geen afspraak mogelijk als u: verkouden bent (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoest, benauwd of kortademig bent, verhoging of koorts hebt, plotseling niets meer ruikt en/of proeft (terwijl neus niet verstopt is), positief getest bent op corona en wanneer u in corona- quarantaine zit.
  • We proberen zoveel mogelijk de 1,5 meter regel te hanteren.
  • Het gebruik van mondkapjes is niet verplicht binnen de praktijk en de fysiotherapeutische behandelingen. We stellen het op prijs als u in de gang, wachtkamer en behandelkamer een mondkapje draagt. In de trainingsruimte hoeft u geen mondkapje te dragen. Om besmetting te voorkomen vragen we u de apparatuur na gebruik te reinigen, de 1,5 meter regel te hanteren en een eigen handdoek mee te nemen.
  • Voor fysiotherapie (dus ook de revalidatie) is het tonen van een QR-code niet verplicht. Sporters daarentegen moeten wel een QR- code en desgewenst een ID- bewijs kunnen tonen.

Over de auteur

Alex Heitmeijer administrator